Selecteer een pagina

Over Boetiek Yentl

Boetiek Yentl is een damesmodezaak waar u blij van wordt! Het is voor de vrouw die graag eerlijke en duurzame keuzes wil maken, maar er tegelijkertijd stijlvol en uniek uit wil zien. De winkel wordt gerund door een eigenaresse die dit met veel liefde doet, eerlijk is in haar mening en écht de tijd neemt voor haar klanten.

Boetiek Yentl Amsterdam

Duurzaam en natuurlijk

Wij geloven dat een duurzamere wereld begint met het maken van duurzame keuzes. Daarom wordt elk nieuw merk weloverwogen ingekocht, zodat de kleding past bij de filosofie van Boetiek Yentl en onze klanten. Onze intentie is om zoveel mogelijk duurzaam te zijn. Dit doen we door bewust te zijn van de kleding die we inkopen, maar bijvoorbeeld ook door de verpakkingen die de merken opsturen te hergebruiken.

Geen webshop, wel een prachtige winkel

Boetiek Yentl heeft geen webshop, maar een prachtige winkel in Amsterdam. Hier is bewust voor gekozen zodat u echt op uw gemak kunt rondkijken en wij u beter kunnen helpen bij het kiezen van de juiste kleding. Het geven van persoonlijk en eerlijk stijladvies op maat is echt onze meerwaarde. Kom gezellig langs en ervaar het zelf!

Frans Scheffer

“Eigenaresse heeft ongelooflijk veel geduld, ook als je met iemand komt die slecht ter been is. Keuze in topmerken die vervaardigd zijn van natuurlijke stoffen zijn groot. Buitengewoon vriendelijke behandeling en professioneel en deskundig advies. Super!”

Stella Lassche

“Hier wordt hele mooie, leuke en kwalitatief goede kleding verkocht. De eigenaresse is eerlijk in haar mening, neemt de tijd voor haar klanten en heeft erg veel plezier in haar werk. Elke keer weer een feestje om daar iets te kopen. Terecht dat hier het keurmerk De Goede Zaak Amsterdam is uitgereikt!”

Duurzame kledingwinkel in Amsterdam

Bent u op zoek naar een duurzame kledingwinkel in Amsterdam? En wilt u onze collectie komen bewonderen? Boetiek Yentl is gelegen in hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en De Hallen. We zijn bereikbaar met het openbaar vervoer via de tramlijnen: 3, 13 en 19.

Locatie Amsterdam Boetiek Yentl

Instagram Yentl

Volg ons op @yentlamsterdam en blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties.

Contact

yentlamsterdam@gmail.com

De Clercqstraat 29
1053AB Amsterdam

KvK: 73666904
Btw: NL001339711B65

Openingstijden

  • Zo - Ma : Gesloten
  • Di & Do : 12:00 - 17:30
  • Wo & Vr : 11:00 - 17:30
  • Za: 11:00 - 17:00