Selecteer een pagina

Disclaimer Boetiek Yentl

Versie 2020

Gebruik van de website yentl-amsterdam.nl

De artikelen en de inhoud van deze website zijn met zorg geschreven, maar het kan voorkomen dat er fouten en/of onjuistheden in staan of dat de informatie niet compleet is. Boetiek Yentl is niet verantwoordelijk voor eventuele incorrecte informatie of het niet goed functioneren van de website. Daarnaast aanvaardt Boetiek Yentl geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van informatie van de website.

Beperkte aansprakelijkheid

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Boetiek Yentl zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van BY.

Doorverwijzingen naar andere websites

Voor yentl-amsterdam.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan BY nimmer aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden aanvaarden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door BY niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Auteursrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal zoals Afbeeldingen van BY en logo’s) berusten bij BY. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van BY, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Overig

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Gebruikte afbeeldingen en iconen

Een aantal afbeeldingen en iconen die gebruikt worden op de website zijn niet van Boetiek Yentl. Hieronder volgt een lijst van stockmateriaal dat is gebruikt en waarvan de herkomst verplicht vermeld moet worden:

  • Afbeeldingen: opgevraagd bij het desbetreffende merk.
  • Logo’s diverse merken: aangeleverd door afzonderlijke merken.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Bezwaren

Heeft u bezwaar tegen een onderwerp en/of de getoonde afbeelding of heeft u vragen/opmerkingen, dan kunt u dat kenbaar maken via yentlamsterdam@gmail.com.

Contact

yentlamsterdam@gmail.com

De Clercqstraat 29
1053AB Amsterdam

KvK: 73666904
Btw: NL001339711B65

Openingstijden

  • Zo - Ma : Gesloten
  • Di & Do : 12:00 - 17:30
  • Wo & Vr : 11:00 - 17:30
  • Za: 11:00 - 17:00